Home       Bedrijf       Diensten       Contact       Pers       Congres
 
 
 

Routebeschrijving 'Huis van de Sport',
Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem (Antwerpen)

vanuit Brussel (E19): door de Craeybeckxtunnel neem je richting Antwerpen Centrum. Aan de verkeerslichten Singel sla je rechts, vervolgens aan de tweede verkeerslichten sla je linksaf (aan een kerk) en ben je in de Grote Steenweg. Na ongeveer 800 meter kom je aan het Albertpark. Aan je rechterkant vind je de Boomgaardstraat.

vanuit Boom (A12): neem afrit Antwerpen Centrum, je rijdt op de Jan van Rijswijcklaan. Aan het Albertpark neem je de straat uiterst rechts van het park (kasseiweg) Dit is de Prins Albertlei. Steek aan de lichten over. Je bent nu in de Boomgaardstraat.

vanuit Hasselt (E313/E34): volg richting Gent. Op de ring neem je afrit 4 Berchem. Sla rechtsaf, rij rechtdoor en kruis daarbij de Singel. Bij dat kruisen passeer je een kerk en kom je in de Grote Steenweg terecht. Rij nog ongeveer 800 meter rechtdoor tot Albertpark. Sla aan het Albertpark rechtsaf. Je bent in de Boomgaardstraat

vanuit Breda/Bergen-op-Zoom (E19): op de Ring volg je richting Gent en neem afrit 4 Berchem. Sla rechtsaf, rij rechtdoor en kruis daarbij de Singel. Bij dat kruisen passeer je een kerk en kom je in de Grote Steenweg terecht. Rij nog ongeveer 800 meter rechtdoor tot Albertpark. Sla aan het Albertpark rechtsaf. Je bent in de Boomgaardstraat.

vanuit Gent E17: neem afrit 5 Wilrijk/Berchem links over Ring, sla aan de Singel rechts (door de tunnel). Vervolgens sla je aan de 2de verkeerslichten links (kerk). Je bent nu in de Grote Steenweg. Rij nog ongeveer 800 meter rechtdoor tot Albertpark. Sla aan het Albertpark rechtsaf. Je bent in de Boomgaardstraat.